Klantenservice

 

Hoe lang heb ik garantie ?

Voor alle artikelen die je bij ons koopt geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. Alle producten die loodgietersmateriaalonline via de webwinkel verkoopt, hebben een geldige fabrieksgarantie. De minimale garantie is 2 jaar en het kan oplopen tot 5 jaar.

 

Wat te doen bij schade ?

Controleer bij ontvangst van uw bestelling altijd goed de producten. Mocht er onverhoopt schade zijn ontstaan aan een van de artikelen uit uw bestelling, meld dit dan zo snel mogelijk (binnen 48 uur) na ontdekking van een gebrek via het formulier in de algemene voorwaarden Wij proberen altijd binnen 24 uur uw serviceaanvraag in behandeling te nemen (uitgezonderd zon- en feestdagen). Hoe eerder u het meldt, des te eerder de schade kan worden opgelost. Wij verzoeken foto’s mee te sturen, zodat de schade kan worden beoordeeld.
 
 
Ik/wij zijn niet tevreden met de aan geschafte producten
 
Wanneer u ontevreden bent over uw aankoop dan kunt u, binnen de bedenktijd van 14 dagen, retourneren. U kunt uw retour eenvoudig aanmelden via een retouraanvraag.
 
Wat zijn de algemene voorwaarden ?
 
Deze kunt U vinden onder algemene voorwaarden.
 

Saldo cadeaubon controleren